Egyboszokra és a Terepnyúl
2020. december 05. írta: K.TakácsOrsi

Egyboszokra és a Terepnyúl

Boldog Angyalkázást Kecskés Timi

kave_vagy_tea.jpg

Ha egy sokoldalú mégis egységes blogot szeretnél olvasni, itt a remek alkalom, hogy rátalálj egyre. Én örülök, hogy rátaláltam a Miadéle blogger közösségében.

Adott két blog:

Egyszer az Egyboszorka, ahol olvashatsz a zero waste életmódról is.

Másrészről itt a Terepnyúl, ahol pedig a blog írója, képekkel tűzdelt leírásai mutatják meg, milyen egy túra.

E két blog írója Kecskés Timi.

Timi 3 gyermekes édesanya, aki az Egyboszorka névhez hűen, szeretne valami misztikusat tenni. Megmutatni másoknak hogy lehet minimalista ezáltal minél közelebb jutni a zero waste életmódhoz. Amikor nem gyártyúk folyamatosan a szemetet, a felesleges cuccokat, hanem csak az van, ami kell.

Minden elismerésem számára. Nem kis dolog ennyire tudatosan élnie valakinek az életet. Valami hasonló az én családomban is megfigyelhető, de az ő hozzáállása (számomra legalábbis) példaértékű.

a boszorka valami olyan női bölcsességet hordoz, ami másnak is javára válhat, van boszorkánykonyhája, van valami régies, földhöz, természethez kapcsolódó, kicsit misztikus felhangja. Szeretnék ez lenni és valódi tartalommal megtölteni ezt a szót.

- olvasható bemutatkozásában, hogy számára mit jelent a boszorka szó.

Szívből kívánom, hogy sok-sok embert "fertőzzön" meg Timi a környezethez, családhoz és úgy mindenhez való viszonya. Mert egy csodás, követésre méltó hozzáállása van.

De senki ne gondolja, hogy csupán ennyi volt.

Van még.

Másik nagy szenvedélye a túrázás. A Terepnyúl oldalon olvashatjátok, milyen jókat kirándult eddig. Hogy hol sétált jókat?

Többek között: Dobogókő, Bakony, Börzsöny, Nógrádtól ősapátig, Vértesben...

És még sokáig folytathatnám a sort, de nem illik lelőni minden poént. Látogasd meg a két blogot:

Egyboszorka

Terepnyúl

További tartalmakért kövesd Facebook-oldalamat. Ha pedig tanácsra van szükséged, csatlakozz Fejlesztés - Te is tudsz segíteni gyermekednek csoporthoz, ahol bátran lehet kérdezni, beszélgetni. 

Email címem: segitsegaszuloknek@gmail.com

És hogy még hol olvashattok szülői témákban?

Miadéle-oldal

Megálló, ahol megpihenhetsz-csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://segitsegaszuloknek.blog.hu/api/trackback/id/tr7316319558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása