Tudatos vásárlással segíteni a rászorulókon?
2020. október 29. írta: K.TakácsOrsi

Tudatos vásárlással segíteni a rászorulókon?

Igen, te is megteheted magánszemélyként és vállalkozóként egyaránt

elimo-partner-cikk-banner-300x125.png

Jó pár módja van annak, hogy valamilyen úton-módon segíts azon, akinek szüksége van rá. Ezt megteheted magánszemélyként és vállalkozóként is. Ilyen például az adományozás: pénzbeli, tárgybeli vagy épp az önkéntes munka keretein belül. Néha vannak jótékony vásárok, ahol az általad megvásárolt termék árának az egészét vagy nagy részét alapítvány számára gyűjtik.

De van egy alapítvány

mely ötvözte ezeket, azért hogy tudatos vásárlásodból gyűlhessen össze az összeg, mellyel beteg gyermekeknek és szüleiknek nyújtanak segítséget. Ez az EliMo Alapítvány, ahol egy helyen számtalan módon adhatsz, miközben kapsz. Mert kapni jó, de adni még jobb és ha még nem is kerül plusz költségedbe, miért ne tennéd meg.

Az EliMo Jótékonysági Webáruházán keresztül több 100 ismert termék és kedvenc márka közül válogathatsz. A tudatos vásárlás új értelmet nyer, hiszen míg neked nem kerül plusz költségbe a megszokott márkák megvásárlása, a partnereknél megvett termékek árának egy részével automatikusan támogatod az alapítványt.

Ha van vállalkozásod, te is tartozhatsz ezen támogató partnerek közé. Annyi a dolgod, hogy felvedd az EliMo-val a kapcsolatot, ahol már 1000 forint ráfordítással segítenek reklámozni a vállalkozásod, melynek árával a beteg gyermekeket támogatod, miközben te is segítséget kapsz álmaid megvalósításához.

Egyre több cég, vállalat, szolgáltatás csatlakozik az EliMo-hoz és folyamatosan várják továbbra is a jelentkezőket.

Az EliMo Alapítványnál a közvetlen anyagi támogatás mellett lehetőség van anatómiailag kialakított párnákat venni, melyek Mesepárna névre hallgatnak. Ezek a párnák különleges kialakításuknak köszönhetően segítenek babád gerincét megóvni már újszülött kortól. Továbbá vannak felnőtteknek készített változatok is, melyek hozzájárulnak a kényelmesebb, pihentetőbb alváshoz.

Sőt még egy dolog, mellyel tovább segítesz a rászoruló gyermekeknek. Az EliMo legújabb jótékonysági termékei közé virágok is tartoznak. Jelenleg leanderek és díszbabérok várják, hogy megvételükkel gyermekeken segíts, későbbiekben pedig további virágfajták is kerülnek a kínálatba.

És hogy hova kerül a termékek ára?

A következő időszakban két SMA-val küzdő gyermek kezelésére gyűjt az Alapítvány. Zsombi (10 hónapos) és Olivér (8 hónapos) várják a segítséget, hogy ép gyermekként nőhessenek fel és ugyanúgy játszhassanak, mozoghassanak, mint a kortársaik.

sma-kep-cikkbe-300x300.png

Mi is az SMA?

Gerinceredetű izomsorvadás. Mint a név is mutatja a gerincből kiinduló idegsejtek pusztulásról van szó. Fokozatos izomgyengeség jellemzi a betegséget, eleinte a végtagokban majd utolsó lépcsőfokként a légzést segítő izmok leállásával végződik. Kezelés nélkül, ezek a gyermekek nem élik meg még a serdülő kort sem. Így minden segítség jól jön. Tudatos vásárlással pedig, semmilyen plusz költségedbe nem kerül támogatni e két bajban levő kisfiút.

Mint láthatod magánszemélyként és vállalkozóként is van módja a tudatos vásárlásnak, mellyel családoknak adsz reményt. A fent említett lehetőségekkel az EliMo Alapítványon keresztül beteg gyermekek és családjuk számára adod vissza a normál élet esélyét. Ez egy kiváló alkalom, hogy adj, miközben kapsz és ennek alapja a tudatos vásárlás.

A bejegyzés trackback címe:

https://segitsegaszuloknek.blog.hu/api/trackback/id/tr9716262908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása