Az Élet tengerén
2021. január 25. írta: K.TakácsOrsi

Az Élet tengerén

142176841_115851283745955_6578337809980177092_n.jpg

Mint ígértem évnyitó bejegyzésemben idén is folytatom a Vendégszoba rovatot.

 

A mai alkalommal egy csodás bloggert szeretnék nektek bemutatni. Ő pedig nem más, mint Klaudia, aki téged is hív, hogy hajózz vele az Élet tengerén.

Ne tévesszen meg, hogy blogjának a címe Két gyerekkel az élet. Található az oldalán szülői tapasztalaton túl számos érdekes véleményezés és jó pár remek recept is.

Elmondása szerint imád írni és meg kell valljam, élvezet olvasni az írásait. Sajátos stílusával remekül írja le véleményét és hogy milyen is két gyerekkel az élet. A blogon szereplő receptek pedig még kezdő szakácsoknak is kiválóak.

Például?

 

Brassói gyorsan egy remek recept akár kisgyermekes szülőknek is. Igazi sztár a mi házunkban is. Az a fajta étel, amiből nem lehet eleget csinálni. A legnagyobb fiam, aki idén már 9 éves lesz (Jézusom, hogy telik az idő) be szokott segíteni az elkészítésében. A kisebbek pedig vadul kóstolnak, hogy biztos jó lesz-e. Így hát mindig dupla adaggal kell készülni.

Nosztalgiázva olvasom, ahogy a házasságról, szobatisztaságról és a kutyaválasztásról ír. Rengeteg emlék tört fel. Mindenképp olvass bele blogjába, amit ezen a linken találsz:

Két gyerekkel az élet

 

Ahol pedig engem találtok még:

Facebook-oldal

Facebook-csoport

Miadéle

Megálló, ahol megpihenhetsz

A bejegyzés trackback címe:

https://segitsegaszuloknek.blog.hu/api/trackback/id/tr516400398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása