Szeretet és közelség
2020. december 11. írta: K.TakácsOrsi

Szeretet és közelség

Olivér nagy mérföldköve

Hattyú, Baba Hattyú, Fehér, Fehér Hattyú

 

Egy régebbi bejegyzésemben írtam nektek Olivér betegségéről, az SMA-ról.

 

Cikkem megírása óta sok minden történt ezzel a csodálatos kisfiúval. Lassan betölti első életévét. Pontosan december 17-én lesz 1 éves. 

Állapotának javulásában és hogy Olivér teljen életet tudjon élni, fel tudjon nőni egy Zolgensma nevű gyógyszer tudja a legnagyobb esélyt adni De ahhoz, hogy ezt a gyógyszert megkaphassa nem csak az a bizonyos összeg kell, aminek közel fele már rendelkezésre áll.

Hanem rengeteg vizsgálat, kezelés és immunrendszer erősítésre van Olivérnek szüksége.

Ennek a folyamatnak egy hatalmas mérföldköve érkezett el. A tervek szerint 2021.01.25-én átszállítják Budapestre, ahol megkezdik az előkészületeket. Felerősítik a szervezetét és leválasszák a lélegeztető gépről.

 

Ebben nem csak az orvosok tudnak erőt adni ennek a szeretni való kisfiúnak. Hanem édesanyja jelenléte is szükséges. Hiszen mi felnőttek is szeretünk a családunk körében lenni. És tudjuk, hogy legjobban és leggyorsabban a szeretteink jelenléte adja a legnagyobb gyógyulást a gyógyszerek és orvosok mellett. Kell a léleknek a gyógyszer - a szeretet, a közelség.

Viszont hogy ez a szeretet és közelség megvalósulhasson, Olivér édesanyjának erre az időszakra kell egy albérlet Budapesten.

Arra szeretném az olvasóimat kérni, hogy aki csak tudja adja tovább ezt a cikket, mutassa meg barátainak, ismerőseinek.

És ha valakinek van kiadó albérlete vagy tud valakit, aki segíthet ebben a helyzetben jelezze!

 

Egy gyermek számára a gyógyuláshoz nem csak a gyógyszerek és orvosok kellenek, hanem a szeretet és az édesanya közelsége is.

 

Aki tud, kérem segítsen.

 

Köszönöm, hogy elolvastad és megosztod ezt a bejegyzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://segitsegaszuloknek.blog.hu/api/trackback/id/tr3216328478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása